Blogexport


A figyelmes olvasó talán észrevette, hogy a régi blogom bejegyzéseit (http://vitorla.freeblog.hu/?preview=30) a „cyberguru” Péter vejem segítségével a tetszhalott freeblogról sikerült áttelepíteni ide. Az export-importban sokat segített Hoszszu súgása és Csipkepitty talonban hagyott blogjának kommentdobozában felgyűlt lelemények.

 Kép

„Fölemelnek a napsugarak,
és nagy, megrakott szekerek indulnak belőlem
a pusztaság felé.”

/József Attila: Milyen jó lenne nem ütni vissza/

Az úton azonban a jól megrakott szénásszekér rakományából a különféle virtuális kátyúk kirostálták a szövegbe ágyazott képek zömét. Érdekes, a verses és zenés klipek simán megérkeztek. Nekiültem hát, hogy az annak idején bölcsen egy mappába gyűjtött fotókat újra feltöltsem. Elég nagy meló, itt másképpen működik a szerkesztés, vagy ezt még nem tanultam meg. Közben a kategóriákat is újragondolom, ehhez meg el kell olvasni a bejegyzéseket.

Tartsatok nyugodtan szerénytelennek, de közben rendkívül jól szórakozom, nagyokat vigyorgok a marhaságaimon, s olykor a könnycsepp is megjelenik a szemzugomban. Az öreg kedvtelve nézegeti megsárgult albumát! Megyek is…

Pedig lenne más dolgom is, a barátaim elvárják, hogy állítsam össze a Viharsarokba tervezett idei autóskirándulás programját. Orosháza lesz a csillagtúra központja, várom az ötleteket. Egyelőre leshetik! 🙂

(Szolgálati közl.: Blogspotos barátaimnál a lapszéli blogajánlóban az éppen frissített régi bejegyzésem címe jelenik meg. Bocs!)

Reklámok

7 thoughts on “Blogexport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s