„Fennforgás” van


Drága Szíveim, távirati stílusban néhány foszlányt kisajtolok magamból, mert érzem, hogy sokan szeretnek. De baromira jó ez, aki másképpen van vele, most célozza meg gyorsan az x-et ott a jobb fölső sarokban, és puszi azért a homlokára!

A drága Komlós Jucit Isten nyugosztalja, félre a szomorúsággal, ünnepelni való az ilyen hosszú, gyönyörűen küzdelmes élet! Szeretjük tovább!

Köszönjük a rengeteg gratulát, Míra végül a kilencedik helyet hozta el, hurrá! Minden érvényes, amit összemorogtam, de a zsűritagok tisztessége előtt meg kell emelni a kalapot. A beszólót nem földelték el. És két tantárgyból a tízbe kerülni az országos versenyen nem akármi!

Tegnap azért nem jöttem, mert a lábujjam megint durcás kamaszlánynak vagy elhanyagolt kedvesnek érzi magát: erőteljesen válni akar. Valószínűleg az előbbi, mert nőt én ennyit még nem kényeztettem, napi rendszerességgel elégítem ki egy kis lámpázással, kötözgetéssel, becézgetéssel, egy hitves meg ezt biztosan tudná értékelni. A megbeszélt időben kerestem hát a „válóperes” sebészemet. Kiderült, hogy ezen a héten továbbképzésen van. Mi a lófarát okítják még, mikor úgy vág, mint a vídia? Más dokihoz meg nem megyek, mert úgy hajtják el a más betegét, mint szovjet kiskatona a taknyát.

Ma azért nem ültem a gép elé, mert 10 órától áramszünetet jeleztek. Csak néhány kommentet pötyögtem, hálálkodtam kicsit Thiának, hogy pótanyaként gyönyörű szavakkal benyomott a „blogszerdába”. Közben meg a saját blogjában az öregedésén szörnyülködik, betojás! Az áramszünet meg rövid volt.

Asszonkám ráadásul reggel beteget jelentett, itthon maradt, mert forgott vele a világ az erős szédüléstől. Istenem, nekem ehhez mennyi vodkát meg kell innom! Sörrel persze, a tömény már marja a lejáratot. Délután a házidoki – ő másikhoz jár – középfülnyavalyát diagnosztizált, most együtt töltünk pár napot. Sánták-bénák idillje lesz, jajj! Most dől el, kinek van humora! Mert a másiknak biztos deficitet mutat.

Péntek este meg várnak a suliba, számítanak rám a hosszú sorok éjszakáján. Hogy mi az, még titok. De holnap elmesélem, ha jók lesztek! Meg, ha a fenti környülállások lehetővé teszik…

4 thoughts on “„Fennforgás” van

  • Gratulálok Míra eredményéhez!:) Jobbulást mindenkinek! A környülállások reméljük, hogy lehetővé teszik…
   De Szittya már olyan jól megírta itt előttem. 🙂

  • Nahát, a dokiknak is van kötelező továbbképzés? Biztos a szikék új dizájnjáról… Hosszú sorok éjszakája… hmm… Miért álltok sorba? 🙂

  • [szittyazoli](#11276012): Itt vagyunk… 🙂
   [ani](#11276358): A család nevében is köszönöm! 🙂
   [Gittabry](#11276794): Bizony van.A másik kérdésre a válasz az új bejegyzésben. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s