Hóforduló


Sárguló emlékeimből rémlik, vagy tán csak a szájhagyományból tudom, hogy a múlt század kevésbé kapkodó hetvenes éveiben egy-egy szerelem sok-sok álmodozással kezdődött, apró finom gesztusok, tétova kísérletek során jutott el az érintésig, a titokzatos csókig, a beteljesedést nyújtó ölelésig. Ebben a folyton gyomorhullámzó állapotban jelentősége volt minden apró időintervallum végének, mert a befejezéssel mindig öntudatlanul a még többet ígérő jövő inspirálta tovább a szerelmest. Az első csókokat egy darabig sorszámoztuk, az első évfordulónkig megtartottuk a hófordulókat.

Ilyesfélét tartok én most kényszer szülte ifjú szerelmemmel, az írással. Kerek egy hónapja jelent meg ezen az oldalon az első bejegyzésem, és a rövid idő alatt szépen idomulgatunk egymáshoz. Mivel nőnemű, elég sok törődést kíván, de türelmes, nem hisztizik, tudomásul veszi, hogy kedvesének még millió fontos kötődése van rajta kívül. Lehet persze, hogy mindez a „vénülő kezeknek és szemeknek” szól, de a férfiember sokat próbált szíve mégis megbizsereg.

Most tehát ünnepelünk. Bontakozó frigyünk tanúját, a kedves olvasót szeretettel meghívjuk egy virtuális piknikre, mindenki válasszon kedve szerint, és fogyasszon mértékletessége szerint! A szomszédokat is áthívhatjátok, van bőséggel. (Én most elszaladok összepancsolni különleges specialitásomat, a vadast a valódi vendégeimnek. Ha marad, holnap abból is kaphattok.)

 kaják piák

Sörrel emelem a poharamat az egészségetekre! (Ezért azt nem is tettem az asztalotokra.)  🙂

Reklámok

11 thoughts on “Hóforduló

  • Én feláldozom magam, és végzek a sok hússal, jusson más a vegáknak is:))
   A sörömet felajánlom egy önként jelentkezőnek!

  • [Gittabry](#11185734): Kicsit szégyellem magam, ez már fordult elő velem korábban is. Egyszerűen nem értettem, hogy aki nem iszik, annak miért probléma az, hogy mit iszik. 🙂
   De mindig van itthon különféle üdítő. Csak nem fogy el, asszonkám vízivó, este meg egy pohár bor…:-) Még egyszer bocs!
   [anyuss](#11185673): Milyen hány puttonyos? Hány üveg?!!:-)
   [jazoli](#11185594): Minden férfi ragadozó. Miért szeretem én a főzeléket feltét nélkül? 😦

  • Én valami ravaszul fűszeres pálinkát kérnék, elrágcsálnék pár saslikot, és valami testes, gömbölyű vörösborral leöblíteném, vagy fehérrel, vagy, ha egyik sincs, akkor pezsgő, ha az is elfogyott, egye fene a sör is jó lesz, vagy bármi, aminek alkoholtartalma van, a desszert előtt…

  • [reszegszamar](#11185914): “Orrod tőle fokhagymás!” Örülök, hogy jót álmodoztál. Most már írjál is valamit! :-)))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s