Hogy kerültem ide? #1


Puff neki! Éjjel azon töprengtem, hogy hány etapban tudom le a „bemutatkozást” illetve a címben jelzett magyarázkodást. Mer’ ugye: hosszú sora van annak!

Erre a reggeli kávéval összenőve naná, hogy fellapoztam a fb-oldalamat, ahol a tegnap megjelent levélkém jelentős népszerűséget kaszált. Igaz, nem elsősorban azok között, akikhez szólt. De ebben a korban már ne válogassam meg azt, aki szeret! Szóval mit látok ott még? Egy hivatkozást, miszerint a tündér lelkületű Bayer Zsolt („a béke barátja”) odanyilatkozott a méltán népszerű Echo tévében a bloggerekről, akik névtelen rohadékok, ők döntik meg a keresztény Európát, és különben is az internet maga a „Bábel tornya”.

Nos, ilyen csapatban nekem a helyem! Pajtikáim, én direkt politizálni itt sem fogok soha, de az ilyesféle otrombaság azt az állapotot idézi elő nálam, amit drága Ági kolleginám így szokott értékelni: „Elcsapta az agyamat a szar!” Mert, ahol zsidóznak, ott veszem is föl a sábeszdeklit, ahol cigányoznak, ott a… (fukszot?), ahol niggereznek, bocs, bloggereznek, ott egyujjas vakírással már verem is a klaviatúrát! Nna! Ezér’ vagyok én itt!

A technikai részletekről majd legközelebb…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s